A 24. Farmer Expo kiállítás2015. augusztus 19-22. között rendezik meg a 24. Farmer Expo kiállítást a Debreceni Egyetem Agrártudományi Központ területén, melyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – az eddigi évekhez hasonlóan – idén is kiemelten támogat.

A Farmer Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, melynek a kezdetektől célja az agráripari ágazatcsoport szereplőinek és partnereinek minél szélesebb körű és minél hatékonyabb támogatása, illetve lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre, a kapcsolatok elmélyítésére, a megmérettetésre, az előrelépésre.

A rendezvény ideje alatt falugazdász kollégáink kihelyezett ügyfélszolgálatot tartanak a kamarai sátorban, így tagjaink helyben juthatnak információkhoz, intézhetik ügyeiket. (Nitrátérzékeny területek, EKÁER, szaktanácsadás, pályázati lehetőségekről tájékoztatás, jogsegélyszolgálat, Kamarai kártya, tagdíjbevallás, tápanyaggazdálkodási-terv megrendelése, talajvizsgálati minták átvétele, aranykalászos gazdatanfolyamra jelentkezés.)

A család minden tagjának tartalmas programot kínál az Expo, hiszen a gyermekek részére is készülünk programmal: standunkon csuhé figurákat készíthetnek, melyet emlékül haza is vihetnek.

Érdemes felkeresnie a Kamara standján árusító tagjainkat is, akiknél nem csak vásárolni lehet, hanem termékeiket meg is kóstolhatják. (méz, gyógynövények, húsáru, különböző házi sajtok, szörpök, gyümölcslé, zöldségkrém, magvak, édességek stb.)

Emellett felhívjuk a szaktanácsadók figyelmét arra, hogy a rendezvényen való részvétel számukra kreditpontot ér, ezért kérjük, látogassanak el a Kamara standjához (A pavilon).

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2017. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
{SCRIPT}