A 25. Farmer-Expo díjazottjaiA Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara megyei szervezetének díja: Havita-Tész (Derecske) a szermaradvány mentes alma termesztésben elért eredményekért.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara H.-B. m.-i szervezetének díja: a DE Agrártudomány Központ Kutatóintézetek és Tangazdaság, a kutató munka elismeréséért.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat díja: V-Trade Kft., az elmúlt 25 év vásárszervezéséért.

A Magyar Gazdakörök Országos Szövetségének díja: Lukács Farm; a családi vállalkozás termel, feldolgoz, közvetlenül értékesít.

H.-B. M.-i Kereskedelmi és Iparkamara díja a legszebb standnak: Forro Plast (gabonakereskedelmi cég) standja, illetve egy meglepetésdíjat is adott a kiállítást szervező V-Trade Kft.-nek.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal díja: Agrárfórum mezőgazdasági szaklap.

OTP Észak-Kelet-magyarországi Régió díjai: Petrény Winery családi borászat (Eger), Sárossy csoport (B.-A.-Z. megye, hústermelés, feldolgozás), Tedej Zrt. (Hajdúnánás).

Magosz-különdíj a kiállítást szervező Vaszkó családi vállalkozásnak

Idén nem osztottak ki termékdíjakat, helyette azok a személyek kaptak elismerést, akik sokat tettek a Farmer-Expóért, illetve azok a cégek, melyek húsznál többször vettek részt a kiállításon:

Szervezők: Mihók Sándor (állattenyésztési kiállítások), Béri Béla (szarvasmarha-kiállítások), Szabó Péter (mangalica megismertetése), Hajduk Péter (Magyar Juh- és Kecsketenyésztő Szövetség üv. ig), Gonda István és Terbe István (Hortico szakkiállítás).

Cégek: KITE Zrt., Gyermelyi Zrt., Pannonagri Mg. és Kertészeti Kft., Szegána Kft., Agri-Corn és Civita Food Kft., Pioneer Hi-Bred Magyarország Zrt., Zetor Vas Kft., a DE ATK Karcagi Kutatóintézete, Bos-Genetic Kft., Hungarotarg Kft., Metripond M-93 Kft.

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2017. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
{SCRIPT}