Farmer Expó, a határon innen és túl…A legnagyobb kiállítási területet idén is a gépforgalmazó vállalkozások foglalják el.

DEBRECEN. Tavaly a szakadó eső és a bokáig érő sár ellenére is szinte egymásnak adták a kilincset az emberek a Farmer Expón, mely szakkiállítás a 25. születésnapján gazdag szakmai programmal, és megújult infrastruktúrával várja a látogatóit augusztus 18-22. között – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Vaszkó László vásárigazgató.

 

Fontos a jelenlét

Az állattenyésztők és a gépforgalmazók mellett élelmiszeripari cégek is szép számmal lesznek jelen az expón, a szakmai programok közül pedig kiemelkedik az agrárkamara fóruma, a magyar-ukrán-román szakember-találkozó, valamint a zöldség-gyümölcs tanácskozások. A megnyitó a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán lesz, melyet (immár hagyományosan) kenyérszentelő ünnepséggel kötnek össze. Vaszkó László a negyedszázados jubileum kapcsán emlékeztetett arra, hogy míg az első Farmer Expóra csupán 1.500-an látogattak ki, tavaly a zord idő ellenére is mintegy 26 ezer látogatójuk volt.

 

Összetartoznak

A seregszemlének szinte mindvégig az agrártudományi egyetem adott otthont, utalva arra a szoros szimbiózisra, ami a szakma és az intézmény között van. A 25 év alatt egyébként több mint hétezer kiállító mutatkozott be náluk, a látogatók száma pedig meghaladta a 730 ezret. A szervezők sikerként értékelték, hogy bár az elmúlt évtizedekben jártak nehéz idők is az agráriumra, a Farmer Expó bebizonyította az életképességét. HBN–PA

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2017. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
{SCRIPT}