Köszöntő! 26. Farmer-ExpoTisztelt Kiállítóink és Látogatóink!
 
Idén augusztus 17-20 között ismét eljött a hazai agrárium színe-java Debrecenbe, hogy megmutassák magukat, és hogy az itt szerzett tapasztalatokkal és új kapcsolatokkal gazdagodva térhesse nek majd haza az ország minden részére. Hiszünk abban, hogy a tudásra alapuló mezőgazdaságé a jövő, elengedhetetlen a fejlődéshez, hogy a legfrissebb kutatásokkal, trendekkel lépést tartsanak a gazdálkodók, és ehhez minden segítséget megadunk a 26. Farmer-Expo-n.

Jó példa erre az idei szarvasmarhatenyésztési szakmai konferencia, amely „Gondolkozzunk a jövőről!” címmel külföldi előadókat sorakoztat fel az Egyesült Államokból, Belgiumból és Romániából, ezzel egyedülálló betekintést nyújtva a résztvevőknek a külföldi jó gyakorlatokba, tapasztalatokba.
A Farmer-Expo hagyományos találkozási pontja a Kárpát-medencei agrárszakembereknek, ez az idei évben sem lesz másképp, hiszen a magyar-ukrán-román üzletember-találkozó mellett számos külföldi delegáció érkezik a kiállításra a szomszédos országokból. A kiállítás lehetőséget teremt egy kárpát-medencei gazdasági párbeszédre, hiszen a hivatalos programok alatt és azon kívül is lehetőség van a külföldi partnerekkel személyesen találkozni, és az együttműködés útját megkeresni.

A magyar állattenyésztésnek történelmi hagyománya van, büszkék lehetünk elődeinkre és az általuk elért eredményekre. Manapság nem könnyű fiatal gazdának lenni, nem egyszerű elindítani, fenntartani és fejleszteni a vállalkozást. Pedig az állati eredetű táplálékok iránti igény egyre növekszik. A vásárlók megbízható minőséget, egészséges terméket akarnak a kosarukban látni. Ezt szem előtt tartva az élelmiszer-feldolgozás és termék-előállítás területét lefedő családi gazdaságok, kézművesek, őstermelők valódi unikumokkal érkeznek a kiállításra. 2017-ben a gasztronómia szerelmesei a kulináris élvezeteknek is hódolhatnak a Farmer-Expo-n augusztus 18-án, pénteken, hiszen Bede Róbert vezetésével nyúl-ételkülönlegességek készülnek a látogatók részére.

Az egészségtudatos fogyasztók terepe a HORTICO- Zöldség- Gyümölcs és Kertészeti kiállítás, amely 2006-tól a Farmer-Expo társrendezvénye, ahol a kiállítók a kertek ehető kincseivel várják a látogatókat. A legtöbben nem csak esztétikai értékek alapján választják a zöldségeket és gyümölcsöket, a márkához, termelőhöz fűzött rokonszenv is meghatározó. A témában szervezett szakmai konferenciákkal pedig közelebb hozzuk egymáshoz a zöldség-gyümölcs ágazat meghatározó szereplőit.
A kiállításon évről-évre jelen van a haszongépjárművek széles választéka. A Farmer-Expo-n lehetőség lesz megismerkedni a legmodernebb automatizálási technológiákkal, amelyek sziklaszilárd teljesítményt és hatékony megoldásokat kínálnak a gazdaságok számára. Az emberfeletti lóerőket viszont uralni is kell, így szakemberek tartanak szántóföldi bemutatót, mind a négy napon, amelynek célja, hogy a látogató első kézből értesüljön a legújabb technológiai nóvumokról tapasztalások, ajánlások által.
A résztvevő cégek idén is több tízezer látogatónak mutathatják be termékeiket és szolgáltatásaikat, várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Minden résztvevőnek sikeres és tartalmas kiállítást kívánok!
                                                                                                           Vaszkó László
                                                                                                          kiállítás igazgató

 
 

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2017. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
{SCRIPT}